Huawei'den Teknoloji Bombardımanı! Bu Cihazlar 2024'e Damga Vuracak

Huawei, en yeni teknolojilerini tanıttı. İşte Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, yeni MateBook X Pro ve PaperMatte ekranlı MatePad 11S.

Huawei, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda kısa süre önce Dubai'de yeni bir etkinlik düzenleyen şirket, yeni giyilebilir cihazlarının global tanıtımını gerçekleştirdi. Etlinliğe Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, yeni MateBook X Pro ve PaperMatte ekranlı MatePad 11S damga vurdu. 

Huawei Nova 10 Pro İncelemesi
MOBİL

Huawei Nova 10 Pro İncelemesi

Etkileyici kamera performansı, büyüleyici ekran ve 100W hızlı şarj teknolojisiyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Huawei Nova 10 Pro, kullanıcıların karşısına çıktı.

Huawei, Yeni Akıllı Giyilebilir Cihazları Piyasaya Sürüyor

Geçirdiği birkaç zorlu yılın ardından adeta küllerinden doğan Huawei, akıllı telefon pazarında fırtınalar estiriyor. Ancak bununla sınırlı kalmak istemeyen Çinli üretici, diğer alanlarda da kendini gösteriyor. Bu doğrultuda düzenlediği etkinliğin sloganı ise "Fashion Forward" oldu. Peki şirketin yeni ürünleri bizlere neler sunuyor?

Huawei Watch Fit 3

Örneğin yeni Huawei Watch Fit 3, her ne kadar önceki modellerinin klasik kare tasarımını miras alsa da kalan pek çok alanda yenilik sunmayı başarıyor. Saatte kullanılan 1,82 inç boyutundaki AMOLED ekran, daha geniş ve daha iyi bir ekran deneyimi sunuyor. 

Sadece 9,9 mm kalınlığında ve 26 g ağırlığındaki saat gövdesi ile Huawei Fit ailesinin şimdiye kadarki en hafif ve en ince üyesi olmayı başarıyor. Yakın zamanda ülkemizde de satışa çıkması beklenen ürünün fiyatı ise ne yazık ki henüz belli değil. 

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Dayanıklı ve zarif DLC havacılık sınıfı malzemelere sahip Huawei Watch 4 Pro Space Edition, özellikle dikkatleri üzerine çekiyor. Saat, roketlerde ve uzay araçlarında kullanılan de Laval nozülünden esinlenen nanokristal seramik çerçevesi ve özel interaktif LAVAL saat kadranı ile göze çarpıyor.

Sadece şık olmakla kalmayan, Huawei Watch 4 Pro Space Edition sağlığınız ve zindeliğiniz için de birçok gelişmiş özellik sunuyor. Huawei Watch 4 Pro ülkemizde 20.999 TL'ye satılıyor. Ancak Space Edition modelinin gelip gelmeyeceği ve geldiğinde fiyatının nasıl olacağı şimdilik belirsiz. 

Huawei MateBook X Pro ve MatePad 11.5 S

Yeni Huawei MateBook X Pro ve MatePad 11.5 S kuşkusuz şirketin yıla damga vuracak ürünleri. MateBook X Pro'nun en yeni sürümü sadece 980 g ağırlığında ve sadece 13,5 mm kalınlığında. Bu durum Intel Core Ultra 9'un yüksek performansı ve uzun pil ömrü ile birleşince ortaya "mükemmel" laptop çıkıyor. 

Huawei MatePad 11.5 S ise şirketin yeni nesil PaperMatte ekran teknnolojisini kullanan ilk tablet. Bu teknoloji, yüzey yansıtıcılığını %2'nin altına düşürerek ışık parazitini %99 oranında ortadan kaldırıyor. Böylece parlak ışıklı iç mekanlarda veya güneş ışığında bile kullanıcılar 3:2 en boy oranını, 144 Hz'lik yüksek yenileme hızını ve 2.8K çözünürlüğü ile rahatça metin okuyabilir veya video izleyebilir.

Huawei ayrıca GoPaint adında yeni bir resim uygulaması yayınladı. GoPaint, kullanıcılara gerçekçi tuvaller ve 100'den fazla sanal fırça sunuyor. FangTian Painting Engine sayesinde hızlı ve akıcı bir deneyim sunuyor. Bu sayede hem amatör hem de profesyonel sanatçılar için ideal bir uygulama haline geliyor.

Google Sorununda Gelişme: Huawei'ye Dönüş Başlıyor Mu? - Huawei nova 12s İncelemesi
MOBİL

Google Sorununda Gelişme: Huawei'ye Dönüş Başlıyor Mu? - Huawei nova 12s İncelemesi

Huawei nova 12s incelemesi ile yeni akıllı telefon modelinin neler sunduğuna yakından göz atacağız. Yeni telefon kamera performansı, büyüleyici ekranı ve hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Huawei yeni başlayanlar için ek bir eğitim seti de ekledi. Bu sayede kullanıcılar basitten başlayarak resim yapma becerilerini kademeli olarak geliştirebilirler. GoPaint, tüm tablet kullanıcılarına ücretsiz olarak indirilebilir. Huawei'nin diğer yeni cihazları ise şu şekilde:

FreeBuds 6i kulaklıklar
HUAWEI MateBook 14 dizüstü bilgisayar
HUAWEI WATCH GT 4 akıllı saat
HUAWEI, yeni ürün lansmanlarıyla inovasyona ve kullanıcı deneyimine olan bağlılığını sürdürüyor.