Mayıs Ayında Gelecek Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı: İşte Tam Liste!

Yeni Xbox Game Pass oyunları belli oldu. Sistemin kütüphanesine eklenecek oyunlar ile uzun süre boyunca eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Microsoft’un popüler Xbox Game Pass hizmeti sayesinde her ay milyonlarca oyuncu yepyeni oyunlara ve geniş kütüphaneye erişim sağlayabiliyor. Xbox her ay belli aralıklarla Xbox Game Pass hizmetine yeni oyunlar getiriyor ve belli bir sürenin ardındansa bazılarını hizmetten kaldırıyor.

Microsoft'un popüler Xbox Game Pass servisine Mayıs ayının ilk yarısında eklenecek oyunlar ise belli oldu. Peki, Mayıs 2024 ilk yarıda eklenecek yeni Xbox Game Pass oyunları neler?

Mayıs 2024 İkinci Yarı Xbox Game Pass Oyunları

Have A Nice Death (Cloud, Konsol ve PC)

Ölüler Inc.'in CEO'su olarak Ölüm rolünü üstlendiğiniz, kontrolden çıkan çalışanlarınızı tekrar düzene sokmanız gereken bir 2D aksiyon roguelike oyunu.

Tomb Raider: Definitive Edition (Cloud, Konsol ve PC)

2013 Tomb Raider oyununun yeniden yapımı olan bir aksiyon-macera oyunudur. Lara Croft'un unutulmuş bir adada kayıp hazineler ararken orijinal hikayesini takip ediyor.

Kona II: Brume (Cloud, Konsol ve PC)

1970'lerde soğuk ve karlı bir Kanada kasabasında geçen, hikaye odaklı bir dedektif oyunu. Garip olayları araştıran bir dedektif olan Carl Faubert'i oynuyorsunuz.

Little Kitty, Big City (Cloud, Konsol ve PC)

Büyük bir şehri keşfeden başıboş bir kediyi oynadığınız bir macera oyunu.

Brothers: A Tale of Two Sons (Cloud, Konsol ve PC)

Babalarının hayatını kurtarmak için bir yolculuğa çıkan iki kardeşin kontrolünü ele geçirdiğiniz duygusal bir macera oyunu. Bu oyunu tek başınıza veya arkadaşınızla oynayabilirsiniz.

Star Wars Jedi: Survivor (PC ve Xbox Series XS)

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan ve Cal Kestis'i ilk oyunun olaylarından beş yıl sonra takip eden hikayeyi içeriyor.

The Rewinder (Cloud, Konsol ve PC)

Geleneksel Çin folklorundan ilham alan macera oyunudur. İnsanların anılarına girme ve eylemlerini etkileme yeteneğine sahip bir karakteri canlandıracaksınız. Duyuları kullanarak ve başkalarını yönlendirerek tarihi değiştirebilirsiniz.

YORUMLAR