Ocak'ta 39 Bin Dolar Olan Bitcoin Rekora Koşuyor: Güncel Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Bitcoin fiyatı son altı ayda yüzde 98 artarak yeniden 71 bin dolar seviyesine çıktı. Peki rekor tazelenecek mi? İşte ayrıntılar...

Kripto para piyasasındaki heyecan verici gelişmelerle birlikte Bitcoin fiyatı da artmaya başladı. Ocak ayında 39 bin dolar civarından işlem gören popüler kripto para biirmi, bir süredir devam eden yükselme trendini sürdürdü ve 71 bin dolar seviyesine çıkarak yeniden tüm zamanların rekor seviyelerine yaklaştı. 

Bitcoin Fiyatı Hızla Artıyor

Para piyasalarındaki olumlu atmosferin, kripto paralardaki yükselişi etkilediği gözlemleniyor. Bitcoin ETF'lerine olan artan talep, Bitcoin rallisinin en önemli destekçisi olarak öne çıkıyor.

Son paylaşılan bilgilere göre Bitcoin fiyatı 21 Mayıs itibariyle 71 bin 700 dolar seviyesine kadar çıktı. Her ne kadar sonrasında ufak bir düşüş söz konusu olsa da son altı ayda yüzde 98 değer kazanan kripto para birimi yeniden rekor sinyali vermiş oldu. 

Sanal (Kripto) Para Cüzdanı Nasıl Oluşturulur?
NASIL YAPILIR

Sanal (Kripto) Para Cüzdanı Nasıl Oluşturulur?

Popüler olduğu günden beri gündemden düşmeyen sanal (kripto) para kavramı teknoloji dünyasının halen en hararetli konularından biri. "Sanal Para Nasıl Kazanılır?" türünde aramaların zirve yaptığı şu sıralarda meraklıların en çok araştırdığı şeylerden biri

Kasım 2021'de 69 bin dolarla tarihi zirvesine ulaşan Bitcoin, son dönemdeki sürekli yükselişiyle birlikte tekrar 69 bin dolar seviyesini görmüştü.

bitcoin-fiyati-2

Tüm zamanların rekoruna imza atan kripto para, 5 Mart gecesinde aniden 10 bin dolar gerilemeyle düşüşe geçmişti. 14 Mart itibariyle de son kırdığı rekorun da üzerine çıkarak tekrar tarihi bir rekora imza atmıştı.